Echte kunst

Echte kunst

Nu je hier toch bent, kan ik je net zo goed vertellen over het werk van mijn vriendin. Ze is kunstenares en maakt schitterende super-gedetailleerde pen tekeningen. Ik sta er elke keer weer versteld van hoe veel er in haar werk zit. Het bijzondere is dat ze deze tekeningen zonder schetsen of plannen maakt. Het ontstaat gewoon, en vertelt steeds weer een bijzonder verhaal.
Als je in Amsterdam bent, raad ik je van harte aan om eens langs te gaan bij de Storm galerie waar haar werk nu hangt.
Natuurlijk kun je ook op haar site kijken, maar in het echt is toch, erm… echter. Je kunt pas echt waarderen hoeveel tijd en moeite er in zit als je er zelf voor staat.
Oh en om alvast een idee te geven van haar stijl: dit vind ik persoonlijk een hele mooie tekening van haar:

Reageren is niet mogelijk.