Dat doen ze anders nooit

Dat doen ze anders nooit

Beste verzorgster van onze dieren,
Alvast heel erg bedankt dat je voor onze katten wilt zorgen tijdens ons weekendje weg. Je bent inmiddels waarschijnlijk al bekend met Lucie “The Killer”, Tintin “Keelknijper” en Joris “Bloedlust”. Je vindt de verbandtrommel zoals gebruikelijk in het aanrechtkastje. De tentanus injecties zijn op, die moet je zelf even halen. Dweil je je bloed wel op voor je weg gaat?
Als je in elk geval zondagavond de kattenbak beneden en op zolder wilt schoonmaken, dan blijven ze waarschijnlijk wel rustig. De katten wel te verstaan. De kattenbakken hebben zich sinds Het Incident redelijk gedragen.
Wil je Tintin ’s avonds en ’s ochtends een bakje voer geven? Ongeveer een vinger dik uit de oranje bus scheppen. Let op je eigen vingers als je het geeft. We zijn niet verzekerd voor amputaties.
Joris en Lucie hun bakjes staan naast de krabpaal. Vul die maar gewoon bij, ze eten alleen waar ze zin in hebben. En in wie ze zin hebben.
Water op tafel en in de rode bak op de grond moeten vol zijn. Dat moet van de brandweer.
Laat je Joris en Lucie zondagavond SVP naar boven gaan, zodat Tintin alleen is ’s nachts? Dat vinden de buren ook prettiger. Zet je de bakjes van Joris en Tintin dan ook in het gangetje voor de wc deur? Anders gaan ze zelf op jacht. Dat vinden de buren minder prettig.
Veel succes. Je zult het nodig hebben.

Alvast heel erg bedankt dat je voor onze katten wilt zorgen. Je bent inmiddels waarschijnlijk al bekend met Lucie “The Killer”, Tintin “Keelknijper” en Joris “Bloedlust”. Je vindt de verbandtrommel zoals gebruikelijk in het aanrechtkastje. De tentanus injecties zijn op, die moet je zelf even halen. Dweil je je bloed wel op voor je weg gaat?

Als je in elk geval zondagavond de kattenbak beneden en op zolder wilt schoonmaken, dan blijven ze waarschijnlijk wel rustig. De katten wel te verstaan. De kattenbakken hebben zich sinds Het Incident redelijk gedragen.

Wil je Tintin ’s avonds en ’s ochtends een bakje voer geven? Ongeveer een vinger dik uit de oranje bus scheppen. Let op je eigen vingers als je het geeft. We zijn niet verzekerd voor amputaties.

Joris en Lucie hun bakjes staan naast de krabpaal. Vul die maar gewoon bij, ze eten alleen waar ze zin in hebben. En in wie ze zin hebben.

Water op tafel en in de rode bak op de grond moeten vol zijn. Dat moet van de brandweer.

Laat je Joris en Lucie zondagavond SVP naar boven gaan, zodat Tintin alleen is ’s nachts? Dat vinden de buren ook prettiger. Zet je de bakjes van Joris en Tintin dan ook in het gangetje voor de wc deur? Anders gaan ze zelf op jacht. Dat vinden de buren minder prettig.

Veel succes. Je zult het nodig hebben.

Reageren is niet mogelijk.