De derde ‘R’

De derde ‘R’

Ik doe niet aan goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ik heb al genoeg manieren om mezelf te kwellen. Wat ik wel doe is bij deze het roer voor Schrijversblok een tikkie omgooien. Onder het mom van Rust, Reinheid, Regelmaat heb ik besloten om vanaf nu op vaste dagen vaste updates te plaatsen.
Het programma ziet er dan als volgt uit:
Maandag: Lange column uit het dagelijks leven
Woensdag: Korte post met eventueel een link
Vrijdag: Weekeind update. Kan korte post zijn, een column, iets over gamesĀ  of een link.
Wie dan nog niet genoeg van mij heeft gelezen kan op elke donderdag mijn wekelijkse MMO column lezen op Bashers.nl
Het programma staat vanaf dit weekeinde dan ook vast in de linker zijbalk zodat je weet wat je wanneer van me kan verwachten.

Reageren is niet mogelijk.