Hou het maar op

Hou het maar op

De NS gaat de WCs uit treinen verwijderen. Het doel van de operatie is het vrijmaken van extra zitplaatsen. Elke geschrapte toilet levert vier extra stoelen op. Zo op het eerste gezicht lijkt daar wat voor te zeggen. Behalve als je ‘moet’. En vooral als de trein dan ergens midden in het weiland om onverklaarbare redenen stilstaat. Dan had je liever vier uur gestaan dan dat je nu niet ‘mag’. Om het drama compleet te maken verdwijnen de toiletten ook van de stations. Als een militair strateeg sluit de NS iedere mogenlijkheid tot ontlasting een voor een af.
Welk sinister plot zit hier achter? Welke Internationale schimmige organisatie is hier achter de schermen een strijd begonnen met de zwakken van blaas?
Dit zijn Grote Vragen. Ik ga op zoek naar de Antwoorden.
*edit* Antwoorden die je hier kunt lezen.

Reageren is niet mogelijk.