Waar het internet voor is

Waar het internet voor is

Ik heb het probleem dat mijn hersenen erg gevoelig zijn voor bepaalde liedjes. Als iemand in de buurt alleen maar denkt aan ‘Heb je even voor mij‘ loop ik het drie weken lang hardop te zingen.
Nu is Frans Bauer onschuldig genoeg, maar de gevolgen kunnen groot zijn als ik iets als dit filmpje onder ogen krijg. Het is al wat ouder (gezien de enorme cultus er omheen) maar ik hoorde het voor het eerst. Waarop de melodie zich in mijn brein boorde om nooit meer weg te gaan. En als het bij neurien zou blijven, was er nog weinig schade. Moeilijker wordt het als ik ’s ochtends de huiskamer in kom en zonder het te beseffen de volledige tekst uit volle borst meezing. Leg dat maar eens uit aan je geliefde.
En het houdt niet op! Tijdens conferenties, onderweg naar interviews, in de supermarkt… steeds weer moet ik iedere vezel zelfbeheersing gebruiken om niet die tekst te zingen.
Dat het bijzonder krachtig is, blijkt als zelfs mijn vaste remedie niet meer werkt.
Help?!

2 gedachten over “Waar het internet voor is

  1. Playing Lotro…10 bucks a month
    Seeing Harry’s reaction to “the internet is really really great…”
    Priceless.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.