iJunk

Terwijl ik dit schrijf heb ik twee beeldschermen naast me: op mijn oude PC zie ik het laatste nieuws van de E3 gamebeurs voorbij schieten, terwijl mijn iPad automatisch het live blog over Apple’s nieuwe iOS ververst.

Informatie overdosis. En ik ben in de zevende hemel. Nieuws van Apple maakt inmiddels hele warme gevoelens in mij los. En wat die games betreft: moet ik dat echt nog uitleggen? Ik ben geobsedeerd door games sinds 1978. Ik was toen vijf.

Toch is mijn aandacht vooral op de Apple info gericht. Hoewel ik een paar jaar geleden nog beweerde dat de iPad een iEunuch was (oh boy, had ik het fouter kunnen hebben?) ben ik inmiddels zo goed als versmolten met dat apparaat. Mijn sleutels kan ik kwijt zijn en het gebeurt me nog wel eens dat ik bij de kassa sta en ontdek dat mijn portemonnee nog thuis ligt, maar ik weet altijd waar mijn iPhone en iPad zijn.

Dus ben ik dolgelukkig met alle nieuwe dingetjes die mijn precioussss ik bedoel apparaten straks kunnen doen.

En nee, ik ga je niet vervelen met welke dingetjes dat zijn. Zit je echt te wachten op nieuws over iCould remote storage of vernieuwingen aan het iOS notificatie systeem? Als dat zo is dan ben je net als ik furieus de liveblog aan het uitpluizen. Als dat niet zo is dan ben je halverwege deze paragraaf al bijna afgehaakt.

Voor wie nog tot het einde is blijven hangen: sorry ik ga er nu weer vandoor. Ik wil geen komma missen van Jobs’ evangelie eh ik bedoel PR praatje.Leuk? Lees dan ook deze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *