Uit de plaatselijke krant…

KAMPEN – In supermarkt Albert Heijn heeft de politie een verwarde man aangetroffen. Hij liep met twee overvol geladen winkelmandjes door de gangpaden met een verwilderde blik in zijn ogen, terwijl hij, volgens omstanders, “Oliebollenmix! Oliebollenmix!” riep. Een hulpvaardige vakkenvuller wees hem in de juiste richting, maar dat wilde niet baten. De man keek zo mogelijk nog panischer, waarop hij zich stortte op de berg zakjes met rozijnen. Diverse winkelbezoekers schoten toe, en hielpen de man overeind, die zich schichtig terugtrok richting flessen zonnebloemolie, alwaar hij een fort bouwde van eerder genoemde flessen. De politie moest er aan te pas komen om hem uit zijn zelfgebouwde vesting te verwijderen. Dat viel niet mee, aangezien de man zijn belagers bekogelde met de inhoud van zijn mandje: diverse afgeprijsde kerstkransjes, een pak kaasfondue, enkele tomaten en een pak kattenbrokjes van het merk Purina. Uiteindelijk slaagde de agenten de man aan te houden, die zich hevig verzette, en uitriep dat hij de winkel niet zou verlaten zonder een krop ijsbergsla en een ons biologische ham. Psychologen noemen dit verschijnsel ‘feestdagen stress’ en stellen dat het dit jaar met de ernstige gevallen wel meevalt, aangezien zowel kerst en nieuwjaar in het weekend vallen. Bepaalde onderzoekers vragen zich af of de verhalen over een apocalyps in 2012 voortkomen uit het feit dat in dat jaar de winkels door beiden feestdagen steeds drie dagen achtereen dicht zijnLeuk? Lees dan ook deze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *