Het is geen december

Even voor alle duidelijkheid: het is geen december. Ik weiger dit te accepteren. Het is onmogelijk dat het jaar nu al bijna om is.

En aangezien onmogelijke dingen… erm… onmogelijk zijn, vind ik het heel rationeel van mezelf om tegen winkeliers te zeggen dat ze echt alle spreekwoordelijke lampjes los hebben zitten om nu al kerstspullen in de etalage te leggen. En wie is die idioot die zijn totale voortuin heeft volgehangen met zo veel kerstverlichting, dat piloten uit de wijde omtrek zich vertwijfeld afvragen wie Schiphol verplaatst heeft?

Ik heb gelukkig solide aanwijzingen voor mijn overtuiging. Zo is het warm buiten. Warm en regenachtig. Het is niet warm buiten in december. Broeikaseffect of niet, dit is belachelijk.  Verder heb ik op de radio ‘Last Christmas’ nog niet gehoord. Iedereen weet dat het wetenschappelijk bewezen is, dat Last Christmas het enige nummer is wat nog op de radio gespeeld wordt in de periode vlak voor kerst.

Geen Last Christmas, dus geen kerst, dus geen december. Ik denk dat hier niets tegenin is te brengen. Probeer dat dus ook niet. Ik waarschuw je.

Laten we daarom zeggen: het is augustus. Daar kan ik mee leven. Hmmm, augustus. Het jaar is nog lang niet om. Nog van alles te doen in 2009. Wat een heerlijke maand, die augustus. Alleen jammer dat het zo regent.Leuk? Lees dan ook deze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *