Lelijk woord punt nl

In de veilige jaren tachtig was ik druk in de weer met computers. Ik maakte ook zelf spelletjes, die ik dan liet zien aan een buurjongen. Op een gegeven moment was ik heel trots op een avonturenspel over spionage. Je was daarin lid van een soort Nederlandse CIA. De naam die ik daarvoor bedacht had vond ik op dat moment briljant. Toen ik het spel aan mijn buurjongen liet zien begon hij hard te lachen. Ik had namelijk mijn Nederlandse CIA de naam Geheime Veiligheids Dienst gegeven. De GVD.

Ik moest hier aan denken toen ik hoorde dat de Bond tegen het Vloeken op patrouille ging op Twitter, om daar mensen aan te spreken op hun taalgebruik. De bond had vastgesteld dat het onmogelijk was om het hele internet belerend toe te spreken, maar een dienst als Twitter was nog wel te overzien. Dat ze hiermee diverse tegencampagnes inspireerden tot zo creatief mogelijk vloeken was voor de bond een volslagen verrassing.

Ik was benieuwd of de ‘tegen campagnes’, zeg maar de ‘pro vloek beweging’ zich inmiddels ook beter ging organiseren. Dat vroeg om gedegen onderzoeksjournalistiek. Dus gewapend met een kop koffie en een gevulde koek dook ik diep in de duistere krochten van internet.

En mijn ontdekking was schokkend.

Vergeet de da Vinci code. Vergeet de Vrijmetselaars, de tempeliers en de illuminati. Het hoofdkwartier van de vloekers bevindt zich in het hart van… de overheid.

Het is namelijk diezelfde overheid die de enige eigenaar is van

www.godverdomme.nl

Dit is het bewijs. Er is een Grote Samenzwering gaande, waar onze eigen Nederlandse overheid diep in zit. Het zou me dan ook niets verbazen als er daadwerkelijk een super geheime organisatie bestaat met de naam GVD. Het is de enige verklaring.Leuk? Lees dan ook deze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *