Vroem

Oke, ik kan hier een heel lang verhaal van maken, met allerlei filosofische overwegingen over auto’s en mijn moeizame relatie daarmee, maar dat ga ik niet doen. Het is namelijk heel simpel: komende donderdag rij ik voor het eerst van mijn leven in een race auto over het circuit van Zandvoort.

Tot een paar jaar terug was ik geen auto liefhebber. De auto was mijn vervoersmiddel, meer niet. Maar sinds de ontdekking van Top Gear begrijp ik weer wat er zo leuk is aan veel gas geven. En dankzij een pers evenement, gewijd aan de nieuwe Need for Speed game, heb ik deze week mijn eigen Top Gear moment.

Het enige wat ik nu nog moet doen is een t-shirt kopen met “I am the stig” er op.

Om vervolgens in de eerste bocht uit te spinnen.

The Stig T-ShirtLeuk? Lees dan ook deze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *