Binnenkort te koop: mijn boek

Er valt een heleboel te vertellen, maar ik moet de details nog even voor me houden. Maar het ziet er naar uit dat binnenkort mijn eerste echte boek bij een echte uitgever verschijnt. Stay tuned, ik kom zo snel mogelijk met meer nieuws.Leuk? Lees dan ook deze:

5 Comments

  1. Pingback: Tweets die vermelden Schrijversblok | Binnenkort te koop: mijn boek -- Topsy.com

  2. G.A.Bastian

    “Er valt een heleboel te vertellen, maar ik moet de details nog even voor me houden. Maar het ziet er naar uit dat binnenkort mijn eerste echte boek bij een echte uitgever verschijnt. Stay tuned, ik kom zo snel mogelijk met meer nieuws.

    Dat belooft wat, gezien de grammaticale blunders in dit tekstje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.