Yay ik sta op de site van nrc.next!

Mijn column werd derde in hun wedstrijd. Hij staat hier.Leuk? Lees dan ook deze:

    Geen

One Comment

  1. Leuk! Jammer, wist niet dat er een columnwedstrijd werd gehouden, had ik graag aan meegedaan… Volgende keer beter. Overigens zit ik in dezelfe situatie, met dien verstande dat ik degene ben de vegetarisch eet (hooguit eens een biologisch stukje kip) en zoveel mogelijk ecologisch. Mijn vriend was meer van de steaks en het onbeperkt spareribs eten, maar is inmiddels ook behoorlijk “om” en eet nog maar zelden vlees. Gelukkig voornamelijk uit vrije wil en zonder (al teveel) relationele druk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.