Fijne dagen

Ah kerst! Heerlijk! Die paniek of alle boodschappen wel op tijd gehaald zijn… Of de boom niet door de katten wordt omgegooid… Dat gevoel van onbehagen omdat er ook nog spul voor oud en nieuw gekocht moet worden…

Anyway…

Die eerste feestdagen zitten er weer op. Nu nog oliebollen bakken, geen vuurwerk kopen en hopla… 2009.

Tijd voor een terugblik?

Kort dan: 2009 in drie woorden.

Fitna. Crisis. Swaffelen.Leuk? Lees dan ook deze:

One Comment

  1. ja geen vuurwerk kopen: kinderen en huisdieren worden hier in purmerend al dagen geterroriseerd door fikse bombardementen. Ik ben er voorstander van dat al deze grote jongens die zich zo laten meeslepen door deze geldverkwisterij om 12 uur swaffelend het nieuwe jaar inluiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.