De site is verhuisd

Hoi lezer,

Dat is lang geleden. Ik weet het, ik weet het. Maar life is what happens while you’re making other plans en dat soort dingen. In elk geval is Scribbles terug. Maar heet het nu Schrijversblok. Dus eigenlijk is Scribbles er niet meer. Of weer terug. Maar dan anders. Of zoiets.

Het is duidelijk dat ik al een tijdje niet meer hier heb geschreven. Of daar. Op die nieuwe site.

*herstelt zich*

Hoe dan ook… Nieuwe site. Nieuw adres. Maar wel nog steeds alle oude columns en binnenkort ook echt weer nieuwe. Dat beloof ik. Of anders heb ik net voor niks drie tientjes aan een internet bedrijf betaald voor deze website…

Drie tientjes… Allemachtig.

Anyway, zonder verdere Engelse uitdrukkingen gaat Schrijversblok vrolijk verder waar Scribbles ophield.

Welkom op www.schrijversblok.nl!Leuk? Lees dan ook deze:

3 Comments

  1. Ewaldjr

    Hej Hallo harry. Ik vind het leuk dat je me deze update gegeven hebt. Ben erg nieuwsgierig naar je schrijven die wij weer kunnen lezen. ik heb nog nooit iets van je gelezen en ben toch benieuwd welk een begenadigd schrijver je bent.
    Heel veel succes met je site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.