Droef

15.000 mensen heb ik de afgelopen drie jaar gesproken. Misschien wel meer. Ik was telemarketeer. Drie avonden per week, vier uur lang. Drie jaar van irritatie, belediging en ook hele leuke gesprekken met wildvreemden.

Drie jaar lang was het mijn bijbaantje zodat ik mijn werk als schrijver kon blijven doen. Vandaag heb ik opgezegd. Ik ben op het punt gekomen dat mijn bijbaantje me weerhoud van het werk voor mijn klanten. Toch zal ik het missen. Ik heb daar hele leuke mensen leren kennen. Mijn collega’s maakten dat ik het al die tijd heb uitgehouden. Ik zal ze missen. Woensdag is mijn laatste werkdag.Leuk? Lees dan ook deze:

    Geen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.