Roman in 30 dagen

Ik doe mee aan NaNoWriMo, een ‘wedstrijd’ met als doel: schrijf een roman van 50.000 woorden in dertig dagen. Ik denk dat ik gek aan het worden ben dat ik dit ook nog op mijn schouders neem, gezien het gekkehuis dat mijn leven nu is. De klucht speelt zaterdag en gisteren deden de spelers het voor het eerst allemaal goed. Het decor is helaas nog niet af. Donderdag moet ik Anne Frank nog regisseren en ik moet voor drie opdrachtgevers werk inleveren.

Toch heb ik inmiddels (halverwege de tweede week van de wedstrijd) de magische grens van 10.000 woorden overschreden. Als ik nu 2000 woorden per dag weet te produceren dan ga ik het halen. Waar ben ik aan begonnen.

Je kunt een stukje uit mijn roman in wording lezen in mijn profiel op de NaNoWriMo site.Leuk? Lees dan ook deze:

    Geen

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.