Weer regisseren!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/w5375452/domains/schrijversblok.nl/public_html/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Warning: Use of undefined constant wpurl - assumed 'wpurl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/w5375452/domains/schrijversblok.nl/public_html/wp-content/plugins/add-to-facebook-plugin/addtofacebook.php on line 53

Na bijna twee jaar full time als free lance journalist kom ik langzaam maar zeker boven Jan. Ironisch genoeg komt dat ook doordat ik mijn oude vak als drama docent weer heb opgepakt. Opgepakt is een sterk woord. Ik ben er langzaam weer ingezogen. Mensen vroegen me wat lessen over te nemen en voor ik er erg in had, hda ik ‘ja’ gezegd tegen drie regie klussen. Nu moet ik dus een klucht, het dagboek van Anne Frank en de musical ‘Smike’ op het podium zetten. Geweldige uitdaging en de inkomsten maken het mogelijk om te blijven schrijven.

Nu alleen dat boek nog waar ik al tien jaar mee in mijn hoofd loop. Misschien dat een blog me weer wat ‘vrijschrijfdicipline’ geeft.Leuk? Lees dan ook deze:

    Geen

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *